Centrala termica murala in condensare Ariston Cares Premium 24 EU, Gaz, Tiraj fortat, 24 kW, Doua schimbatoare de caldura, Display digital

Disponibilitate: Stoc epuizat
Garantie: 3 ani
  Telefon : 0756 231 231 Email : aerconditionatromania@yahoo.com
 

TEHNOLOGIE ECOLOGICA


Tehnologia condensarii devine in prezent din ce in ce mai cunoscuta. Utilizarea unei centrale in condensare poate reduce consumul de gaz cu pana la 35%* fata de o centrala conventionala, acest lucru insemnand o reducere imediata a cheltuielilor pentru utilizator. Alegerea unei centrale in condensare este cea mai buna modalitate de a economisi bani si de a proteja mediul inconjurator, tehnologia condensarii avand un impact redus asupra mediului (-75% emisii de NOx si CO ). Astfel, iti poti 2 imbunatati stilul de viata, fara a renunta la confortul termic.

   

ANGAJAMENT PENTRU CONFORT SI EFICIENTA


Ariston a reusit intotdeauna sa imbine cu succes tehnologia confortului cu aceea a eficientei energetice. Acestia sunt cei doi piloni ai cercetarilor noastre care ne inspira in dezvoltarea produselor cu eficienta inalta, fara nici un compromis pentru confortul utilizatorului final. Cu gandul la mediu si la clientii nostri cautam in mod constant noi solutii, iar Cares Premium este un exemplu in acest sens. Pentru Ariston, eficienta energetica nu inseamna doar respect pentru mediu, ci si reducerea cheltuielilor utilizatorului. Astfel, departamentul nostru de cercetare continua sa investeasca in tehnologia condensarii complete si reale.

 

ECONOMIE DE COMBUSTIBIL DE PANA LA 35%


Datorita tehnologiei superioare a condensarii complete, Cares Premium asigura o economie de pana la 35% la consumul de gaz*.
* obtinuta prin inlocuirea unei centrale conventionale cu o vechime de 10 ani cu Cares Premium

 


CALITATEA ESTE PRIMORDIALA


In timpul procesului de productie, toate centralele termice Ariston sunt supuse unui numar de 155 de teste stricte de calitate. Totodata, pentru asigurarea unui nivel desavarsit de confort, Cares Premium a fost testat timp de 11.000 de ore in conditii dificile de functionare.

 

 

TEHNOLOGIE DURABILA


Datorita carcasei si a materialelor de fabricatie inovatoare, CaresPremium se caracterizeaza printr-o rezistenta extrem de ridicata la conditii dificile de functionare pentru o perioada foarte lunga de timp.

INTRETINERE SIMPLA
Noul design interior asigura o instalare si o intretinere extrem de simpla.
  UTILIZARE USOARA
Noul display LCD permite o utilizare rapida si usoara a centralei termice Cares Premium.
  DESIGN ITALIAN UNIC
Cares Premium este un exemplu de perfectiune in materie de design italian.
 
 
Important: acest produs beneficiaza de garantie doar daca este pus in functiune de catre o firma autorizata de producator, conform mentiunilor din certificatul de garantie care insoteste echipamentul.

 

Boiler incorporatNu
Instalare / PozitionarePe perete (mural)
Putere termica22-24 kW
Combustibil folositGaz
Tip centrala termicaIn condensatie
Suprafata incalzita100-160 metri patrati

  • numerar la finalizarea montajului
Adauga parerea ta :
Adauga comentariu