-141 Lei

Aparat aer conditionat Mitsubishi Heavy SRK35ZSP-S/SRC35SP-S 12000 btu/h, auto-uscare, functie Hi-Power, memorare pozitie flapsuri, auto-restart, timer 0n-off 24h, ventilator anti-microbian, fabricat in Thailanda, 23 dB, A++

Disponibilitate: Stoc epuizat
Garantie: 3 ani
Clasa: A++
  Telefon : 0756 231 231 Email : aerconditionatromania@yahoo.com

- Self clean operation : Operatia este realizata la 2 ore dupa ce unitatea s-a oprit din modul sau de functionare normal.Unitatea interna este uscata si se reduce producerea de mucegai.

- Modul auto fuzzy : In mod automat , unitatea isi determina modul de functionare si potrivirea temperaturii pe baza sistemului de calcul fuzzy si regleaza frecventa inverterului.

- Functionare automata : Aparatul de aer conditionat selecteaza automat dintre functiile de incalzire, recire si uscare.

- Functionarea "HI POWER" : Unitatea poate functiona continuu in modul "HI POWER" timp de 15 minute.Acest mod este convenabil pentru a atinge rapid temperatura dorita.

- Modul de autobaleiere : Oricare a fi modul de functionare, unitatea selecteaza unghiul optim. Racire si uscare - flux orizontal , incalzire - flux inclinat inainte.

- Memoria clapetei : Clapeta care baleiaza poate fi oprita in orice unghi.Clapeta revine in pozitia in care era atunci cand a fost oprita ultima operatie.

- Clapeta care baleiaza Sus/Jos : Clapeta se misca continuu in sus si in jos.Clapeta care baleiaza sus/jos poate fi fixata in unghiul de functionare preferat.

- Modul Economic : Unitatea realizeaza o functionare cu randament energetic eficient,continuand sa pastreze confitii confortabile de racire si incalzire.

- Operatia de uscare : Unitatea dezumidifica incaperea print-o operatie de racire intermitenta.

- Off Timer : Unitatea se opreste automata la ora setata.

- Modul pentru dormit : Temperatura camerei este controlata automat in timpul setarii modului pentru dormit , avand grija ca acesta sa nu fie prea rece sau prea calda.

- Temporizatorul programat 24 ore On/Off : Prin combinarea unui temporizator de pornire cu unul de oprire, puteti inregistra doua operatiuni de temporizare pe zi.Odata setati,temporizatorii vor porni sau se vor opri cu exactitate intr-un moment specificat din zi in mod repetat.

- Temporizatorul de pornire : Aceasta facilitate permite inceperea operatiei putin mai devreme, astfel incat camera sa se apropie de temperatura optima atunci cand operatia este pornita de TEMPORIZATORUL DE PORNIRE.Astfel, ea va incerca sa fie temperatura pe care o doriti,atunci cand o doriti.

- Dezghetare microcomputerizata : Acest mod elimina automat gheata si ajuta la minimizarea functionarii excesive in alte moduri.

- Functia de Auto-Diagnosticare : In cazul in care aparatul de aer conditionat se defecteaza, un microcomputer intern porneste o auto-diagnosticare.(Verificarea si repararea trebuie efectuate de catre dealeri autorizati).

- Panoul frontal detasabil : Panoul frontal detasabil de pe unitatea interna se deschide si se inchide cu lejeritate,permitand executarea cu usurinta a operatiei de mentenanta.De asemenea si panoul de absobtie poate fi scos.

- Butonul de Back-up : Pe unitatea principala , exista un buton on/off pentru back-up, care este util atunci cand nu puteti utiliza telecomanda sau bateriile sunt consumate.

- Functia de Auto Restart :Functia de auto restart in cazul intreruperii alimentarii cu curent electric este o functie care inregistreaza starea de functionare a aparatului de aer conditionat cu putin timp inainte ca alimentarea cu curent electric sa fie oprita,dupa care reia automat operatiile din acel moment dupa ce revine curentul electric.

- Butonul Luminos : Cu ajutorul telecomenzilor wireless luminoase care sunt aprinse chiar si pe intuneric,puteti opera toate functiile dorite ale unitatii printr-o apasare a butonului.

Tehnologie Wi-FiNu
SEER6.15
SCOP4.0
Zgomot unitate exterioara48 dB
Clasa energie racireA++
Clasa energie incalzireA+
Debit aer606 mc/h
FiltreFiltru lavabil anti-praf
Functii specialeauto-uscare, functie Hi-Power, memorare pozitie flapsuri, auto-restart, timer 0n-off 24h, ventilator anti-microbian, sleep, economy, auto-diagnoza, telecomanda luminoasa
Interval functionare -15...+48 grade Celsius
Btu /Suprafata acoperita12.000BTU 21-30 mp
Dimensiuni unitate interioara L/l/a769x262x210 mm
Dimensiuni unitate exterioara L/l/a645x540x275 mm
Greutate unitate interioara8 kg
Greutate unitate exterioara27 kg
Capacitate BTU Racire3071/10922/11945 btu/h
Capacitate BTU incalzire3071/12287/14676 btu/h
Culoare unitate interioaraAlb
Consum racire0.99 kw/h
Consum incalzire0.99 kw/h
Nivel minim zgomotIntre 19-25 dB
InverterDa
Moduri de lucruRacire, Incalzire, Dezumidificare, Ventilatie, Mod Automat

  • numerar la finalizarea montajului
Adauga parerea ta :
Adauga comentariu