Aparat aer conditionat BOSCH Climate 8500 12000btu - 7739838032 / 7739838033

Disponibilitate: Stoc epuizat
Garantie:
  Telefon : 0756 231 231 Email : aerconditionatromania@yahoo.com

RASFATUL UNUI CAMIN CONFORTABIL, indiferent de temperatura de afara. Racire, incalzire sau dezumidificare pentru o suprafata standard de pana la 49 m2, gratie aparatelor de aer conditionat tip split, chiar si la temperaturi exterioare de pana la 50 °C vara sau -15 °C iarna

ENONOMISESTE INTELIGENT: Aparatele de aer conditionat Bosch Climate dispun de o tehnologie inteligenta care le permite sa intre automat in mod de consum redus, cand se afla in stand-by, economisindu-se 80% din energie.

UITA DE GRIJI: Echipamentele de aer conditionat Bosch au garantie standard 3 ani, piese de schimb disponibile in stoc si o retea de service de calitate.

DIMENSIUNI COMPACTE: Climate 8500 sunt usor de amplasat, avand dimensiuni minime, fiind ideale atat pentru renovari, cat si pentru constructii noi.

Calitate pur si simplu ireprosabila, cu caracteristici de top:

 • Tehnologia DC Inverter, pentru reducerea costurilor de operare;
 • Functia ECO pentru reducerea consumului de energie cu pana la 60%;
 • Filtru BIO care optimizeaza calitatea aerului in locuinta;
 • Baleiere orizontala si verticala a jaluzelelor;
 • Functia Follow me pentru personalizarea confortului;
 • Functia Anti-cold Air asigura confort permanent;
 • 12 trepte de viteza ale ventilatorului unitatii interioare;
 • Agent refrigerant R32, ecologic si eficient;
 • Operare Turbo pentru racire si incalzire rapida;
 • Functia Timer pentru programarea aparatului conform nevoilor.

Un somn linistit in fiecare noapte!

Functia de mod de repaus - SLEEP MODE - poate fi setata de utilizator direct din telecomanda, in vederea personalizarii temperaturii din camera, plecand de la premisa ca nevoia de confort in timpul noptii se poate schimba.

Aceasta poate fi activata atat in modul de racire, cat si de incalzire.

De exemplu, in timpul somnului, atunci cand aparatul functioneaza in modul de racire, fiind mai putin activi, vom avea nevoie de o temperatura un pic mai ridicata decat cea setata atunci cand am pornit echipamentul. La utilizarea SLEEP MODE, temperatura aerului conditionat se va ridica automat cu 1 ℃ pe ora pentru primele 2 ore, mentinand apoi, pentru urmatoarele 5 ore, temperatura atinsa, dupa care se va opri. Astfel, utilizatorul nu va resimti senzatia de adiere rece pe timpul noptii. Acelasi concept, doar ca in sens invers, este utilizat si pentru modul de incalzire.

Caldura mare in casa? Functia Turbo este solutia! Tocmai ai ajuns acasa, dar parca ai intrat intr-o sauna?

Modul TURBO, care poate fi accesat direct din telecomanda, este de mare ajutor pentru atingerea rapida a unei temperaturi confortabile.

Prin aceasta functie, aparatul de aer conditionat mareste capacitatea de racire / incalzire, ajutand astfel la atingerea temperaturii dorite in cel mai scurt timp. In modul de racire, aparatul va reveni la setarea anterioara dupa 30 minute de functionare cu functia TURBO.

Asigura-ti confortul si temperatura necesara, exact in zona in care te afli!

Follow me este caracteristica disponibila la Climate 8500, prin care se activeaza senzorul de temperatura incorporat in telecomanda. La utilizarea functiei Follow me, aparatul mentine temperatura in functie de zona in care se afla telecomanda, nu in functie de cea din zona in care se afla unitatea interna.

Pentru o vara fara compromisuri!

Filtrul BIO retine particulele fine de praf aflate in suspensie si neutralizeaza bacteriile, ciupercile si microbii. Enzima biologica continuta de acest filtru distruge bacteriile, eliminandu-se astfel problema repopularii.

Caminul tau te va intampina cu un climat racoros!

Functia TIMER permite programarea automata a timpilor de pornire si oprire, direct din telecomanda.

Vrei ca aparatul de aer conditionat sa porneasca inainte de a ajunge acasa? Selecteaza corespunzator utilizand butonul TIMER ON, fiecare apasare a tastei marind perioada de temporizare in pasi de 30 min.

Dar sa inchizi aerului inainte de a merge la culcare? TIMER OFF te va ajuta in acest sens.

Sau poate doresti sa combini aceste functii pentru a stabili un program de racire / incalzire potrivit pentru tine? Este posibil si acest lucru, utilizand tastele TIMER ON si TIMER OFF!

Protectie si confort in cazul unei pene de curent!

AUTO-RESTART este ideala in cazul intreruperii alimentarii electrice, aparatul de aer conditionat memorand toate setarile si refacandu-le automat cand revine alimentarea electrica. Sigur si confortabil!

Gata cu aerul rece cand ne dorim caldura!

Functia ANTI-COLD AIR este extrem de utila in modul de functionare pe incalzire. Pornirea echipamentului si turatia ventilatorului depind de temperatura schimbatorului de caldura al unitatii interioare. Aceasta functie previne descarcarea in camera a unui flux de aer rece si, astfel, evita crearea unui disconfort utilizatorului.

Climat placut prin distributia uniforma a aerului!

Functia de AUTO-BALEIAJ asigura distributia mai buna, uniforma, a fluxului de aer prin directionarea atat verticala (sus-jos), cat si orizontala (stanga-dreapta) a lamelelor aparatului, asigurand diferente de temperatura minime intre diferitele zone ale camerei.

Performanta chiar si la -15 °C!

Iarna grea nu trebuie sa te sperie! Aparatele de aer conditionat Bosch ofera caldura, la performante optime, chiar si la temperaturi exterioare de pana la -15 °C.

Performanta chiar si la +50 °C!

Zilele toride de vara nu iti mai dau batai de cap! Vei beneficia de racire eficienta chiar si la temperaturile exterioare foarte ridicate, din timpul verii, de pana la 50 °C.

Mentine aerul curat in camera!

Functia Auto-Curatare previne aparitia bacteriilor si mucegaiului. Dupa oprirea echipamentului, unitatea de interior continua sa functioneze intr-un mod special pentru a usca evaporatorul, mentinandu-l curat si intr-o stare de functionare optima.

Afisaj digital elegant cu LED!

Aparatul de aer conditionat este prevazut cu DISPLAY DIGITAL elegant, intuitiv si generos in dimensiune, fiind usor de vizualizat informatiile despre setarile echipamentului.

Inlatura umiditatea suplimentara din aer!

Functia DEZUMIDIFICARE este benefica atunci cand dorim eliminarea umiditatii in exces pentru cresterea confortului personal. Aceasta setare adapteaza nivelul de umidificare la nivelul optim, fara a activa functia de racire, economisind astfel energia electrica.

Economiseste inteligent!

Activand functia ECO vei face o economie de energie de pana la 60%, pastrand insa confortul termic in zilele calduroase de vara.

Simplu si fara stres inutil!

Sistemul realizeaza trecerea AUTOMAT intre functionarea pe incalzire sau racire, in functie de temperatura existenta in camera si temperatura setata.

Convenabil si inteligent!

Functie de MEMORARE A POZITIEI JALUZELEI: aparatul de aer conditionat retine ultima setare a jaluzelei si va reveni in aceeasi pozitie la pornirea echipamentului.

Bosch - Un partener in materie de tehnologie pentru confortul termic

Daca doriti, puteti apela tot la BOSCH pentru sisteme de incalzire si preparare a apei calde menajere de ultima generatie, beneficiind de avantajele unui singur partener de incredere pentru confortul termic din caminul dumneavoastra.

Tehnologie Wi-FiNu
Zgomot unitate interioara38/32/22/21 dB
Btu /Suprafata acoperita12.000BTU 21-30 mp
Capacitate BTU Racire12000 btu/h
Capacitate BTU incalzire12000 btu/h

 • numerar la finalizarea montajului
Adauga parerea ta :
Adauga comentariu